Kalenteri: työvuoromallien hyödyntäminen suunnittelussa

Mikäli työvuoromallit ovat käytössä ja näkyvillä, niitä voidaan vetää ja pudottaa suoraan halutuille henkilöille ja päiville. Tämä luo mallin mukaisen tapahtuman ilman tarvetta tietojen syöttämiseen.

Näin työvuoromallit saadaan käyttöön

1. Työvuoromallit saadaan käyttöön lisäämällä työmääräin Hallinta > Työt-sivulle. Työmääräimen Aika-välilehdelle määritellään Työn alkamisaika(oletus) ja Työn päättymisaika(oletus) sekä Käytä työvuoromallina -asetus asentoon Kyllä.

2. Kalenterin asetuksista aktivoidaan Näytä työvuoromallit, jolloin ne tulevat näkyviin kalenterin yläosaan työvuoromallit-riville.