Maxtech Pro -leimauslaite: Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

TUOTTEETMODUULIT
Työaika™
Rakennusalan kulunvalvonta™
Maxtech pro -leimauslaitteet

Yleistä

Leimauslaitteelle on mahdollista määrittää kirjaus alkamaan / loppumaan suoraan, kun leimauslaitteella luetaan tunniste. Leimaustavalle voi määrittää työn, joka tallentuu kirjaukselle. Tämä nopeuttaa käyttöä, kun ei tarvitse erikseen klikata aloita / lopeta -painiketta.

Asetuksen määrittäminen

Asetukset voi määrittää leimauslaitekohtaisesti seuraavasti:

1. Mene web-järjestelmän valikossa Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet > muokkaa haluamaasi laitetta
  2. Aseta Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta -kenttään Kyllä
  3. Aseta Suoran leimaustavan työ -kenttään työ minkä haluat alkavan leimauksesta
  4. Lopuksi klikkaa Tallenna-painiketta

Mikäli leimauslaitteelle on määritelty Tapahtuman aloitus ja lopetus suoraan leimauksesta -toiminto, voidaan näytön aikakatkaisuviivettä säätää. Tämä nopeuttaa leimaamista mikäli leimaajien määrä on suuri. Oletuksena aikakatkaisunviive on 10 sekuntia.