Visma Fivaldi: Myyntitilausaineistosiirto

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

TUOTTEETmoduulit
Laskutusrivit, -aineistot ja kateraportti™Visma Fivaldi myyntitilausvienti

Perustiedot

Tiedoston nimiN/A (palvelujen välinen tiedonsiirto)
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaPalvelujen välinen tiedonsiirto
Tiedostoformaattijson
MerkistöUTF-8
PäivämääräformaattiDD.MM.YYYY (esimerkiksi: 22.06.2022)
Desimaalierotinpiste (.)
TuhaterotinEi käytössä

Rajapinnassa siirrettävät tiedot

Laskun tiedot

Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttä / HAETTU ARVOKohdejärjestelmän kenttä
Viitteenne (Laskulla) (asiakkaan tiedoista)buyerReferenceIdentifier
Kiinteästi EURcurrency
Asiakasnumero (asiakkaan tiedoista, täytyy löytyä Fivaldista)customerId
Vientihetken pvmdeliveryDate
Myynnin toimitusehto (Fivaldista ensisijaisesti asiakkaan tiedoista, toissijaisesti organisaation oletusasetuksista)deliveryTermId
Viitteemme (Laskulla) (asiakkaan tiedoista)invoiceReference
Kiinteästi FINlanguageCode
Vientihetken pvmorderDate
Myynnin maksuehto (Fivaldista ensisijaisesti asiakkaan tiedoista, toissijaisesti organisaation oletusasetuksista)paymentTermId
Myynnin tiliöintiryhmä (Fivaldista ensisijaisesti asiakkaan tiedoista, toissijaisesti organisaation oletusasetuksista)postingGroupId

Asiakkaan tiedot

Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttäKohdejärjestelmän kenttä
Nimi (asiakkaan tiedoista)buyerOrganisationName
Nimitarkenne (asiakkaan tiedoista)buyerOrganisationName2
Postinumero (asiakkaan osoitetiedoista)postCodeIdentifier
Katuosoite (asiakkaan osoitetiedoista)streetName
Toimipaikka (asiakkaan osoitetiedoista)townName

Laskurivin tiedot

Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttä / HAETTU ARVOKohdejärjestelmän kenttä
Nimike (tuotteen tiedoista)description
Tuotenumero (tuotteen tiedoista, täytyy löytyä Fivaldista)productCode
Määrä (tapahtuman laskutusrivin tiedoista)quantity
Kommentti laskuriville (tuotteen tiedoista), sekä laskurivin päivämäärä, mikäli vientidialogissa on valittuna Vie laskurivin päivämäärä selite-kenttäänrowFreeText
Laskurivin veroton á-hinta (tapahtuman laskutusrivin tiedoista)unitPriceExcludingTax
Tuotteen yksikkö (Fivaldista tuotteen tiedoista)unitId
Valittujen seurantakohteitten numerot (tapahtuman tiedoista).
Valitut seurantakohteet voidaan konfiguroida organisaation integraatioasetuksissa *), ja tietojen täytyy täsmätä Fivaldissa konfiguroitujen seurantakohteitten kanssa.
accountDimension1
accountDimension2
accountDimension3
accountDimension4

*) Visma Fivaldin seurantakohteiden asetukset löytyvät esimerkiksi Bruttopalkkaraportilta, sivun oikeassa ylälaidassa olevan hammasrataskuvakkeen takaa (integraatioasetukset -välilehti)

Jos Yrityksen tunnistetta ei ole vielä annettu, se yritetään hakea automaattisesti käyttämällä organisaation Y-tunnusta (organisaatioasetukset -> Organisaatio -> Organisaation Y-tunnus), kun asetussivu avataan. Mikäli tunnisteen haku onnistuu, täytyy asetukset vielä tallentaa jotta tunniste otetaan käyttöön. Tunniste voidaan myös antaa manuaalisesti.

Kun asetuksen on määritelty laskutusaineiston siirretään klikkaamalla Vie tapahtumia > Visma Fivaldi myyntilaskuvienti -painikkeella.