Visma LTR / L7 -palkka-aineistosiirto

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

Tämä toiminnallisuus kuuluu seuraaviin tuotteisiin ja vaatii toimiakseen seuraavat moduulit:

tuotteetmoduulit
TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™Palkka-aineistosiirrot

Perustiedot

Tiedoston nimiN/A (palvelujen välinen tiedonsiirto)
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaPalvelujen välinen tiedonsiirto

Rajapinnassa siirrettävät tiedot

Maxtech-JÄRJESTELMÄN kenttäKohdejärjestelmän kenttä
Henkilönumero (Henkilön tiedoista)Henkilönumero (personnumber)
Työnumero (Työn tiedoista)Projekti (project)
Työluokka (Työn tiedoista)Alanro (work)
Palkkalajinumero (Palkkarivin tiedoista)Koodi (wagetype)
Määrä (Palkkarivin tiedoista)Tunnit (costamount)
“0”, jos työ ei ole laskutettavaMuuten sama arvoi kuin costamount Laskutettavat tunnit (billingamount)
Tapahtuman alkupäiväKohdistuspvm (directed_1_date)

Erityishuomiot

Visma LTR edellyttää, että kaikissa siirrettävissä merkinnöissä (työaikamerkintä jne.) on mukana sekä työnumero kuin työluokan numero. Mikäli näitä ei ole, LTR:n API antaa virheilmoituksen ja siirto keskeytyy.

Työpäivien lukumäärällä ei ole näitä tietoja, joten se täytyy disabloida palkkalajien asetuksista antamalla siihen Visma LTR -palkkalajinumeroksi -1.

Käyttöönotto

Ottaaksesi tämän palkka-aineistosiirron käyttöön

• Aktivoi ensin Maxtechin järjestelmän Bruttopalkkaraportin asetuksista ja asetusikkunan takaa aukeavan Vientiasetukset -välilehdeltä Visma LTR -siirto ja Tallenna.
  • Käy tämän jälkeen asettamassa Palkkalajien asetuksista palkkalajinumerot vastaamaan LTR:n palkkalajinumeroita.
  • Disabloi työpäivien siirto merkitsemällä sen Työpäivien lukumäärä -palkkalajin Visma LTR -palkkalajinumeroksi -1.
  • Aseta tämän jälkeen henkilönumerot vastaamaan LTR:n henkilönumeroita.
  • Avaa nyt järjestelmä Bruttopalkkaraportti, valitse rivit, jotka haluat siirtää ja paina Vie palkkatietoja -painiketta.
  • Syötä siirtodialogiin käyttäjäavain ja tietokanta-avain. Järjestelmä muistaa nämä tiedot kun ne on kertaalleen syötetty.
  • Paina lopuksi Suorita vienti -nappia ja lue LTR:n rajapinnan antama palaute siirron onnistumisesta.