Kohteet (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy™ -palvelua. Näkymästä on erillinen ohje Maxtech Pro™-palvelulle.

Kohteet-näkymässä hallinnoidaan fyysisesti eri paikoissa sijaitsevia kohteita, joille kirjauksia kohdistetaan.

Kohdetta voidaan hyödyntää tuntikirjauksissa esimerkiksi kohdekohtaisen työohjeen välittämiseen työntekijälle. Työohje näkyy kirjausta tehdessä kohteen ollessa valittuna.

Kohteisiin liittyvät oikeudet
Seuraavat moduulit määrittävät kohteisiin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan Toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Kohteet(Hallinta) Pääsy tähän näkymään
KohteetKohteiden valinta järjestelmän näkymissä
Kohde-suodattimen käyttö

Kohteisiin liittyvät yleiset asetukset
Näkymän yläreunan -kuvakkeesta voi asettaa järjestelmän luomaan kohdenumerot automaattisesti uusille kohteille.