Maxtech Pro -leimauslaite: verkkoasetusten määrittäminen

Sisältö

Maxtech Pro S leimauslaite

Langaton Wi-Fi verkko

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet
  4. Valitse System settings
  5. Valitse Wi-Fi
  6. Laita asetus päälle
  7. Valitse haluamasi Wi-Fi verkko ja anna verkon salasana
  8. Klikkaa nuolta taaksepäin ja palaa aloitusnäkymään

Mobiilidata

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet
  4. Valitse System settings
  5. Valitse Data usage
  6. Valitse Cellular-välilehti
  7. Kytke Cellular data päälle
  8. Klikkaa nuolta taaksepäin ja palaa aloitusnäkymään

Maxtech Pro L leimauslaite

Langaton Wi-Fi verkko

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet
  4. Valitse System settings
  5. Valitse Network & internet
  6. Valitse Wi-Fi
  7. Valitse haluamasi Wi-Fi verkko ja anna verkon salasana
  8. Klikkaa nuolta taaksepäin ja palaa aloitusnäkymään

Mobiilidata

1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet
  4. Valitse System settings
  5. Valitse Network & internet
  6. Valitse Mobile network
  7. Kytke Mobile data päälle

Ethernet-verkko

1. Kytke RJ-45 verkkokaapeli ethernet-liitäntään
  1. Kytke leimauslaite tarvittaessa virtoihin ja anna laitteen ja kellokorttiohjelmiston käynnistyä
  2. Klikkaa näyttöä kaksi kertaa ja valitse asetukset oikeasta alakulmasta
  3. Anna ylläpidon salasana ja paina Ok. Löydät laitekohtaisen salasanan web-järjestelmästä valikosta
    Hallinta > Laitteet ja tunnisteet > Maxtech Pro -leimauslaitteet
  4. Valitse System setting
  5. Network & Internet > Ethernet > Configure Ethernet > Paina Use static Settings (Kyllä / ei)
  6. Syötä tiedot ja sen jälkeen paina SAVE.
  7. Klikkaa nuolta taaksepäin ja palaa aloitusnäkymään.
  8. Käynnistä laite uudelleen

Leimauslaitteen verkkoyhteysongelman tunnistaminen ja ratkaisu

Mikäli verkkoyhteydessä on ongelma katso tarkemmat ohjeet täältä.