Maxtech Pro L -leimauslaitteen käyttö- ja asennusohje

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Virran kytkeminen

Laite käynnistyy kun virtajohto kytketään verkkovirtaan.

Leimaaminen

Vie tunniste laitteen oikeaan reunaa (NFC). Pidä tunnistetta tarpeeksi lähellä niin kauan, että
laite reagoi tunnisteeseen.

Laitteen sammuttaminen

Paina virtapainiketta ja valitse näytöltä ”Katkaise virta”.

Laitteen kiinnitys seinälle

Etsi leimauslaitteelle sopiva käyttöpaikka, jonka kautta henkilöstö kulkee työpaikalle. Ota  huomioon, että paikassa on saatavilla verkkovirtaa.

1. Leimauslaite kiinnitetään seinään mukana tulevalla seinäkiinnikkeellä. Aseta seinäkiinnike pystyasentoon kuvan mukaan.

2. Aseta leimauslaite pöydälle näyttö alaspäin niin, että virtajohto jää vasemmalle puolelle. Kiinnitä seinätelineen vastakappale laitteeseen siten, että kiinnitysreikä jää yläpuolelle.

3. Liu’uta laite seinätelineeseen ylhäältä alaspäin

4. Kiinnitä lopuksi lukitusruuvi ja laite on valmis käytettäväksi.

Laitteen irrotus seinätelineestä

1. Irrota virtajohto seinästä.

2. Avaa lukitusruuvi ja liu´uta laitetta ylöspäin irrottaaksesi sen.

Lataa ohje pdf-tiedostona tästä