Mepco: Palkka-aineistosiirto

Tämä ohje koskee Maxtech Pro™ -palvelua. Maxtech Easy™ käyttäjille on olemassa erilliset ohjeet.

Palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet

Lue täältä palkka-aineistosiirtojen yleiset ohjeet.

TES-tulkinta, lisäpalkkarivit ja palkka-aineistot™

Perustiedot

Tiedoston nimiYYYYMMDDhhmmss_mepco.csvesimerkiksi:20190605120146_mepco.csv
Järjestelmien välinen tiedonsiirtotapaTiedostopohjainen siirto, ladataan käyttäjän koneelle ja viedään manuaalisesti kohdejärjestelmään.
Tiedosto voidaan myös siirtää SFTP:llä haluttuun kohteeseen, jolloin sitä ei tarvitse ladata koneelle.
TiedostoformaattiKiinteäpaikkainen csv-formaatti
CSV-kenttien erotinpuolipiste (;)
MerkistöUTF-8
PäivämääräformaattiDD.MM.YYYYesimerkiksi:21.08.2019
Desimaalierotinpilkku (,)
TuhaterotinEi käytössä
Kenttien otsikotEi käytössä
Kenttien järjestysKiinteä

Rajapinnassa siirrettävät tiedot

Sarakkeiden arvot voidaan määrittää skeema-säännöillä halutuiksi

Sarakearvo
AHenkilönumero
BTyhjä
CPalkkalajinumero
DJakson alkupäivä
EJakson loppupäivä
FMäärä
GÀ-hinta
HTyhjä
IKustannuspaikkanumero
JTyönumero
KKohdenumero
LTyhjä
MTyhjä
NTyösuhde alkoi

Erityishuomiot

Lomat ja poissaolot viedään Mepcoon tapahtumatyypin numeroilla, jotka määritellään Maxtech-järjestelmässä aikatapahtumatyypeille (Hallinta > Asetukset > Aikatapahtumatyypit). Palkkatiedot, lomat ja poissaolot viedään erillisillä tiedostoilla.

Käyttöönotto

Ottaaksesi tämän palkka-aineistosiirron käyttöön ota yhteyttä Maxtech käyttötukeen 010 229 6201 tai tuki@maxtech.fi.