Poissaoloanomusten käsittely (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotetta. Poissaoloanomusten lähettämiseen on erillinen ohje.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Seuraavat moduulit määrittävät poissaoloanomusten käsittelyyn liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Poissaoloanomusten käsittelyPääsy tähän näkymään ja poissaoloanomusten käsitteleminen

Poissaoloanomusten käsittely -näkymässä voi tarkastaa ja hyväksyä tai hylätä käsittelyä odottavia poissaoloanomuksia.

Poissaoloanomukset käsitellään valitsemalla ne valintaruuduilla ja painamalla Käsittele valitut tapahtumat -painiketta. Käsiteltäville tapahtumille valitaan tila (yleensä hyväksytty tai hylätty) ja tarvittaessa kirjoitetaan kommentti. Tapahtumille voi myös samalla asettaa hyväksynnän.

Lähetä-painikkeen painamisen jälkeen anomuksen lähettäjälle lähetetään sähköpostiviesti päätöksestä. Mahdollinen kommentti sisällytetään viestiin. Anomuksen tila päivittyy taulukkoon ja jos anomus hyväksyttiin, sen mukaiset tapahtumat syntyvät järjestelmään.