Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mobiilipoissaoloanomukset (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotteen mobiilisovellusta. Poissaoloanomuksia voi tehdä myös web-järjestelmän Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymässä

Poissaoloanomukset-näkymässä voi lähettää poissaoloanomuksen esihenkilön hyväksyttäväksi. Anomukset lähetetään sähköpostilla henkilön tietoihin asetetulle poissaoloanomusten vastaanottajalle.

Poissaoloanomus lähetetään avaamalla Poissaoloanomusten lähettäminen -toiminto, valitsemalla poissaolon tyyppi ja aikaväli ja syöttämällä tarvittaessa kesto (jos halutaan käyttää muuta kuin henkilön työsopimukselle asetettua päivittäistä normaalityöaikaa). Tyypeissä valittavana näkyvät poissaolotyyppisiksi merkityt aikatapahtumatyypit. Lisätietoa-kenttään voi tarvittaessa syöttää lisätietoja anomusten käsittelijälle.

Mobiilipoissaoloanomuksiin liittyvät oikeudet
Seuraavat moduulit määrittävät mobiilisovelluksen tapahtumalistaan liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan Toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Poissaoloanomukset (mobiili)Poissaoloanomusten lähettäminen ja omien anomusten tarkastelu mobiilisovelluksessa

Lähetettyjä poissaoloanomuksia voi tarkastella Poissaoloanomukset-näkymän Anotut poissaolot -toiminnolla. Näkymässä näkyvät anomukset, joiden alkupäivä on kulva päivä tai tulevaisuudessa. Menneitä anomuksia voi tarvittaessa tarkastella web-järjestelmän Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymästä. Käsittelyä odottavia (pyydetty-tila) anomuksia voi tarvittaessa myös poistaa avaamalla anomuksen ja painamalla poista-painiketta.

Esihenkilön käsiteltyä anomuksen päätöksestä tulee viesti sähköpostiin ja anomuksen tila päivittyy Anotut poissaolot -näkymään. Jos anomus hyväksyttiin, sen mukaiset tapahtumat syntyvät järjestelmään.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluamme kehittää ohjetta palautteesi perusteella.

Kerro kuinka voimme parantaa ohjeen sisältöä?