Työaikamallit (Maxtech Easy)

Työaikamallit-näkymässä hallinnoitavilla työaikamalleilla voidaan määritellä henkilön työaika-asetukset keskitetysti. Työaikamallilla on käytettävissä lähes samat valinnat kuin työsopimuksella.

Työaikamalli mahdollistaa samojen työaika-asetusten käyttämisen usealla henkilöllä, jolloin päivitysten tekeminen on helppoa eikä asetuksia tarvitse ylläpitää jokaiselle henkilölle erikseen. Työaikamallia käytetään valitsemalla se käyttöön henkilön työsopimukselle. Työaikamallia käytettäessa työsopimukselle ei aseteta Työaika-asetuksia erikseen.

Työaikamalleihin liittyvät oikeudet
Seuraavat moduulit määrittävät työaikamalleihin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan Toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Työaikamallit (Hallinta)Pääsy tähän näkymään