Työaikamallit (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työvuorot™

Seuraavat moduulit määrittävät työaikamalleihin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Työaikamallit (Hallinta) Pääsy tähän näkymään

Työaikamallit-näkymässä hallinnoitavilla työaikamalleilla voidaan määritellä henkilön työaika-asetukset keskitetysti. Työaikamallilla on käytettävissä lähes samat valinnat kuin työsopimuksella.

Työaikamalli mahdollistaa samojen työaika-asetusten käyttämisen usealla henkilöllä, jolloin päivitysten tekeminen on helppoa eikä asetuksia tarvitse ylläpitää jokaiselle henkilölle erikseen. Työaikamallia käytetään valitsemalla se käyttöön henkilön työsopimukselle. Työaikamallia käytettäessa työsopimukselle ei aseteta työaika-asetuksia erikseen.