Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Työt (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotetta.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Työt-näkymässä hallinnoidaan kirjauksissa käytettäviä työtehtäviä. Töille voidaan määrittää laajasti erilaisia tietoja, kuten asiakas ja kohde. Työllä voidaan myös ohjata kirjausten tekemistä esimerkiksi asettamalla tiettyjä tietoja pakollisiksi, kun kyseiselle työlle tehdään kirjauksia.

Työt voidaan asettaa näkymään kaikille työntekijöille tai valikoidusti vain osalle henkilöstöä, jolloin ylimääräiset työt eivät häiritse kirjauksia tehdessä.

Töitä voi lisätä ja olemassa olevien töiden tietoja päivittää Tiedon tuonti -toiminnolla, joka näkyy painikkeena näkymän alalaidassa. Painike näkyy käyttäjille, joilla on oikeudet Tiedon tuonti -moduuliin.

Töihin liittyvät oikeudet
Seuraavat moduulit määrittävät töihin liittyvät käyttöoikeudet. Käyttäjän moduuleja hallinnoidaan Toimintoprofiilin asetuksissa.

MODUULIMERKITYS
Työt (Hallinta) Pääsy tähän näkymään
Tiedon tuontiTöiden luonti ja päivittäminen xlsx-tiedostotuonnilla (vaatii lisäksi Työt (Hallinta) -moduulin)
TyötTöiden valinta järjestelmän näkymissä
Työ-suodattimen käyttö

Töihin liittyvät yleiset asetukset
Näkymän yläreunan -kuvakkeesta voi asettaa järjestelmän luomaan työnumerot automaattisesti uusille töille.

Työt-näkymän tärkeimmät asetukset

Yleiset-välilehti

Yleiset-välilehdellä hallinnoidaan työn perustietoja. Työn näkyvyyttä kirjausnäkymissä voidaan rajata aukeamis– ja sulkeutumisajankohtavalinnoilla, jos työn halutaan olevan käytettävissä vain tiettynä aikana.

Seurantatasot-välilehti

Seurantatasoilla voidaan määrittää tarkemmin esimerkiksi mille asiakkaalle työ tehdään ja missä kohteessa se suoritetaan. Nämä tiedot täytetään automaattisesti kirjauksille, kun työ valitaan. Lukitus-, piilotus- ja vaatimusasetuksilla voidaan ohjata kirjauksia työkohtaisesti.

Henkilöstö-välilehti

Henkilöstö-välilehdellä hallinnoidaan, kenelle työ näkyy järjestelmässä. Jos on valittu muu kuin ”Kaikki työntekijät”, työ on vain valittujen työntekijöiden kirjattavissa.

Työohjeet-välilehti

Välilehti sisältää kenttiä, joihin voidaan kirjoittaa työn tekemisessä tarvittavaa ohjeistusta. Ohjeet näkyvät kirjausta tehdessä, kun kyseinen työ on valittuna.

Palkka-välilehti

Tähän asetetut valinnat kopioituvat tapahtumalle, jolle työ on valittu. Asetusten merkitys on kuvattu tarkemmin Tapahtumien hallinnointinäkymän ohjeessa.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 0 / 5. Arvosteluita yhteensä: 0

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluamme kehittää ohjetta palautteesi perusteella.

Kerro kuinka voimme parantaa ohjeen sisältöä?