Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Työt (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee tuotteita:
– Maxtech Easy Työaika™
– Maxtech Easy Työvuorot™
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Töihin liittyvät oikeudet

Työt-näkymässä hallinnoidaan työvuorosuunnitelmissa ja tuntikirjauksissa käytettäviä työtehtäviä. Töille voidaan määrittää laajasti erilaisia tietoja, kuten asiakas ja kohde, jotka tallentuvat tapahtumalle, johon kyseinen työ on valittu. Työllä voidaan myös ohjata kirjausten tekemistä esimerkiksi asettamalla tiettyjä tietoja pakollisiksi, kun kyseiselle työlle tehdään kirjauksia.

Työt voidaan asettaa näkymään kaikille työntekijöille tai valikoidusti vain osalle henkilöstöä, jolloin ylimääräiset työt eivät häiritse kirjauksia tehdessä.

Töitä voi lisätä ja olemassa olevien töiden tietoja päivittää Tiedon tuonti -toiminnolla, joka näkyy painikkeena näkymän alalaidassa. Painike näkyy käyttäjille, joilla on oikeudet Tiedon tuonti -moduuliin.

Töiden tärkeimmät asetukset

Yleiset-välilehti

Yleiset-välilehdellä hallinnoidaan työn perustietoja. Työn näkyvyyttä kirjausnäkymissä voidaan rajata aukeamis– ja sulkeutumisajankohtavalinnoilla, jos työn halutaan olevan käytettävissä vain tiettynä aikana.

Seurantatasot-välilehti

Seurantatasoilla voidaan määrittää tarkemmin esimerkiksi mille asiakkaalle työ tehdään ja missä kohteessa se suoritetaan. Nämä tiedot täytetään automaattisesti kirjauksille, kun työ valitaan. Lukitus-, piilotus- ja vaatimusasetuksilla voidaan ohjata kirjauksia työkohtaisesti. Välilehdellä näkyvät kentät riippuvat käytössä olevista tuotteista.

Henkilöstö-välilehti

Henkilöstö-välilehdellä hallinnoidaan, kenelle työ näkyy järjestelmässä. Jos on valittu muu kuin ”Kaikki työntekijät”, työ näkyy työvuorolistalla vain valituille työntekijöille ja on tuntikirjauksessa vain valittujen työntekijöiden kirjattavissa.

Työohjeet-välilehti

Välilehti sisältää kenttiä, joihin voidaan kirjoittaa työn tekemisessä tarvittavaa ohjeistusta. Ohjeet näkyvät työvuorolistalla sekä kirjausta tehdessä, kun kyseinen työ on valittuna.

Palkka-välilehti (vain Maxtech Easy Työaika™)

Tähän asetetut valinnat kopioituvat tapahtumalle, jolle työ on valittu. Asetusten merkitys on kuvattu tarkemmin Tapahtumien hallinnointinäkymän ohjeessa.

Töihin liittyvät yleiset asetukset

Näkymän yläreunan -kuvakkeesta voi asettaa järjestelmän luomaan työnumerot automaattisesti uusille töille.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 1

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.