Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Mobiilituntikirjaus (Maxtech Easy)

Tämä ohje koskee Maxtech Easy Työaika™ -tuotteen mobiilisovellusta. Tuntikirjauksia voi tehdä myös mobiilisovelluksen QR-koodikirjauksella sekä web-järjestelmän Tuntikirjaus-näkymässä. Kirjaamisesta on myös yleinen ohje.
Maxtech Pro™ -tuotteille on erillinen ohje.

Mobiilituntikirjaukseen liittyvät oikeudet

Mobiilituntikirjauksella kirjataan työaika- ja taukomerkinnät sekä sellaiset poissaolot, joita ei anota etukäteen. Poissaolojen anominen ennakkoon onnistuu webin Poissaoloanomusten lähettäminen -näkymässä.

Tuntikirjausnäkymässä mahdolliset kirjaustavat ja niiden tarkemmat asetukset riippuvat järjestelmään luoduista kirjausmalleista. Kirjaukset tehdään joko reaaliaikaisesti aloita- ja lopeta-painikkeilla tai jälkikäteen syöttämällä aika käsin. Reaaliaika- ja tuntikirjaustoiminnot ovat näkymässä omilla välilehdillään.

Kun aika kirjataan käsin, voidaan kirjata joko aloitus- ja lopetusaika tai aloitusaika ja tapahtuman kesto. Kirjaustapaa voi vaihtaa kirjausnäkymän yläreunan -kuvakkeesta.

Ajan lisäksi tapahtumalle syötetään kirjausmallin vaatimat tiedot ja tarvittaessa muut tiedot. Kirjattavat tiedot suodattavat toisiaan siten, että ylempänä tehty valinta rajoittaa asetusten mukaisesti alempia valintoja.

Reaaliaikakirjauksen ollessa käynnissä se näkyy Tuntikirjausnäkymän yläreunassa, josta se voidaan avata muokattavaksi tai päätettäväksi napauttamalla.

Tuntikirjauksen päänäkymän alareunassa näkyy kuluvan päivän ja viikon työaikasaldot sekä työaikaliukuman saldo, jos liukuma on käytössä henkilöllä.

Kirjattuja tapahtumia voi tarkastella sekä käyttöoikeuksista ja kirjausmallien asetuksista riippuen muokata ja hyväksyä tai poistaa Mobiilitapahtumalistalla. Selaimella sama onnistuu web-järjestelmän Tuntikirjaus-näkymässä.

Mobiilisovellus toimii tarvittaessa myös yhteydettömässä tilassa eli kirjauksia voi tehdä myös, kun verkkoyhteyttä ei ole käytettävissä. Tällöin kirjausten tiedot päivittyvät palvelimelle yhteyden palatessa.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

Keskiarvo 5 / 5. Arvosteluita yhteensä: 1

Harmi, ettei tästä ohjeesta ollut sinulle hyötyä.

Haluatko kertoa meille, kuinka voisimme parantaa ohjeen sisältöä?

Jos haluat vastauksen lähettämääsi palautteeseen, ole hyvä ja syötä mukaan yhteystietosi.