Skip to content Skip to main navigation Skip to footer

Työaikojen kirjaaminen (Easy)

Työaikakirjauksia voi tehdä Maxtech-mobiilisovelluksen ja web-järjestelmän tuntikirjaustoiminnoilla. Kummallakin tavalla kirjaukset tehdään kirjausmalleilla määritettyjen asetusten mukaisesti. Kirjaukset ovat keskenään yhteensopivia kirjaustavoista riippumatta, joten esimerkiksi mobiilisovelluksella aloitetun kirjauksen voi päättää web-tuntikirjauksessa ja webissä luotua tapahtumaa voi muokata mobiilisovelluksessa

Kirjausmallit määrittävät muun muassa missä näkymissä (mobiili / web) kirjauksia voi tehdä, mitä tapahtumatyyppejä voi kirjata ja mitä tietoja (esimerkiksi asiakas, kohde, lisätiedot) kirjaukselle voi syöttää tarvittaessa ja mitkä tiedot ovat pakollisia. Kirjausmalleilla määritetään myös, voiko työntekijä itse muokata tallennettuja tapahtumia jälkikäteen.

Tehtyjä kirjauksia voi tarkastella tarpeen mukaan webissä Tapahtumalista-, Kalenteri– ja Tuntiraportti-näkymistä ja mobiilisovelluksessa Tapahtumalista-näkymästä. Tehdyt kirjaukset voidaan tarkastaa ja hyväksyä tai hylätä sekä työntekijän että esimiehen toimesta.

Kirjausten tekeminen vaatii, että kirjaajalla on käyttäjätunnus, jolla hän kirjautuu järjestelmään sekä käyttäjätunnukseen liitetty henkilö, jolle kirjaukset kohdistetaan. Suositeltavaa on luoda ensin henkilö, jolloin käyttäjätunnuksen voi lisätä suoraan Henkilöstö-näkymän taulukosta.

Oliko tästä ohjeesta hyötyä?

0